Performansıyla Kendisine Hayran Bırakan SUV Modelleri

SUV araç tipleri, içerisinde bulunduğumuz çağa ayak uydurabilen en modern ve popüler araçlardandır diyebiliriz. SUV araçların popülerleşerek daha yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanması da otomotiv sektörünün bu alana daha çok yönelmesine ve dolayısıyla daha gelişmiş, yüksek performanslı SUV modellerinin geliştirilmesine olanak sağlamıştır.

Sıfır ya da ikinci el araç almayı düşünen kişiler ise SUV araçlarda konfor ve tasarıma önem verdikleri kadar performansa da önem vermektedir. SUV aracınızın performansı hem daha heyecanlı hem de daha zevkli bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlayabilir. Peki, “Yüksek performansa sahip SUV araçlar nelerdir?” Suvmarket olarak bu yazımızda performansıyla sizi kendisine hayran bırakacak SUV modellerini inceliyoruz.

Land Rover Range Rover Sport II

Land Rover Range Rover Sport model SUV araçlar, yüksek performansları ve konforlu sürüşleri ile ön plana çıkmaktadır. 2.0 motor hacmine ve 237 beygir gücüne sahip olan bu model, 7 koltuklu yapısıyla geniş ailelerin öncelikli tercihlerindendir.. 8.3 saniye içerisinde 100 km hıza ulaşan modelin maksimum hızı ise 206 km olarak belirtilmektedir. 8 ileri otomatik vitesli şanzımana sahiptir ve 4×4 çekiş sistemi ile yüksek performans sunar.

Maserati Levante Trofeo

Maserati Levante Trofeo, şık görünüşünün altında yatan yüksek performanslı motoru ile oldukça cezbedici bir model diyebiliriz. 3.8 litre motora sahip model Twin Turbo V8 motor ünitesi ile 590 beygir güç üretebilmektedir. 4×4 çekiş sistemine sahip Maserati Levante Trofeo, 100 km hıza 3.5 saniyede ulaşmaktadır ve 8 ileri şanzımana sahiptir.

Audi RS Q8

Audi RS Q8, geliştirilmiş 4.0 litrelik hacme sahip Twin Turbo V8 motoru ile 591 beygir güç üretmektedir. Quattro 4 çeker sisteme sahip olan bu model 100 km hıza sadece 3.2 saniyede ulaşmaktadır. En hızlı SUV araçlar içerisinde gösterilen Audi RS Q8, 300 km’yi aşan maksimum hızı ile sürücüleri büyülüyor diyebiliriz.  

Porsche Macan III

Porsche Macan, lüks görünümünü performans ile süsleyen bir model olarak karşımızda. 2.0 motor hacmine sahip olan Porsche Macan III, 265 beygir güç üretmekte. 4 silindirli motoru ile 100 km hıza 6.2 saniyede ulaşan model, hız ve konforu aynı anda yaşamak isteyenlerin ilk tercihlerindendir. 4 çeker sisteme sahip olan SUV araç, 7 otomatik vitesli şanzımana sahiptir.

BMW X1 X Line

BMW X1, 1.6 litrelik motoru ile yüksek performans ve konforu birlikte isteyenlerin tercihi diyebiliriz. 116 beygir güç üreten BMW X1, 11 saniyede 100 km hıza ulaşabilmekte ve maksimum 190 km hıza çıkabilmektedir. Önden çekiş sistemine ve 6 ileri şanzımana sahip olan model, düşük yakıt tüketimi sunmakta.

MG EHS PHEV

MG EHS SUV araç modeli, plug-in hybrid teknolojisi ile düşük yakıt tüketimi sunarken aynı zamanda performans severlerin ihtiyaçlarına da cevap verir. 7 saniyede 100 km hıza ulaşan MG EHS, 162 beygir güç üretmekte.  10 vitesli otomatik şanzımana sahip olan model, önden çekişli sistemle çalışmaktadır.

MG ZS EV LUXURY

MG ZS, lüks tasarımıyla ve yüksek performanslı elektrik motoruyla sürücülerin beğenisini kazanan seçkin bir SUV modelidir. 8.5 saniyede 100 km hıza ulaşan model, 143 beygir güç üretebilmektedir. Önden çekişli sisteme sahip MG ZS, SUV araçlar içerisinde tasarımı ve şehir içi performansı ile öne çıkmakta.

Siz de hem konforlu hem de yüksek performanslı bir SUV araç almak için hemen Suvmarket üzerinden seçiminizi yapabilir, istediğiniz araca en uygun fiyatlarla hemen sahip olabilirsiniz.